ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ «ΦΙΔΑΚΗ ΑΜΥΑΛΑΚΗ» από τη συγγραφέα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΑ

November 27, 2019Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου στις 4:00 μ.μ. θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τη συγγραφέα του παραμυθιού “Φιδάκης Αμυαλάκης”, Χριστίνα Μεταξά, για 30 λεπτά δημιουργικής παρουσίασης βιβλίου και διασκέδασης. Tα παιδιά σας θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με τον Φιδάκη Αμυαλάκη και την παρέα του, την Τριοτρέλλα!

Η Χριστίνα Μεταξά θα παρουσιάσει το παραμύθι της, ενώ παράλληλα, κατά την διάρκεια της αφήγησής, έχει οργανώσει ευχάριστες βιωματικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Στις δραστηριότητες αυτές, τα παιδιά θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν όλες τις αισθήσεις τους, να διασκεδάσουν, να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και να εμπεδώσουν τα θετικά μηνύματα του παραμυθιού.

Όσα παιδιά έχουν ήδη αγοράσει το παραμύθι στο παρελθόν, μπορούν να το φέρουν μαζί τους για να το υπογράψει η Χριστίνα και για να παρακολουθούν καλύτερα την εξέλιξη της ιστοριούλας μέσα από την υπέροχη εικονογράφηση της ίδιας της συγγραφέως.

Όσοι από σας επιθυμούν να αγοράσουν το παραμύθι είτε για το παιδί σας, είτε για δώρο, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε στις 4 Δεκεμβρίου στο σχολείο μας πριν την παρουσίαση στην ειδική τιμή των 12 ευρώ (αντί 18 που είναι η τιμή πώλησης στα βιβλιοπωλεία). Για δική σας ευκολία, μπορείτε να προπληρώσετε και να δηλώσετε το όνομα του παιδιού στο οποίο θα δοθεί το παραμύθι στη γραμματεία του σχολείου μας, 2 ημέρες πριν, για να φροντίσουμε να είναι έτοιμα και υπογραμμένα τα παραμύθια από την συγγραφέα πριν την παρουσίαση.

Προετοιμάστε λοιπόν τα παιδιά σας για τη γνωριμία τους με τον απίθανο και φιλικό Φιδάκη – τον Φιδάκη Αμυαλάκη.

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για 30 λεπτά γέλιου και χαράς, όπου τα παιδιά θα μάθουν να αγαπούν τα βιβλία και τους ήρωές τους. Και γιατί όχι…σύντομα ίσως τολμήσουν να γράψουν το δικό τους παραμύθι…

Ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση,
Ιδιωτικό Φροντιστήριο Ξένια Τσολάκη Μεταξά

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στο 25316015 ή 25879119.